tiistai 14. maaliskuuta 2017

Ponilauma






Schleich ponit


Schleich-kokoelmaani kuuluu myös tämä ponilauma: dartmoorinponi, fellponi sekä shetlanninponi. Näitä kirjavia shettiksiä mulla on itseasiassa ollut yhteensä neljä (miksi?) . Yllättäen olen myynyt niistä pari pois. Kirjava shettis on ihanan pyöreä ja ponimainen ja sen väritys on kiva. Kroppa näyttää sopusuhtaiselta. Silti shettis ei kuuluu lemppareihini, sillä sen silmä on epäonnistunut ja tekee ponista väsyneen tai juopuneen näköisen.

Schleich shetlanninponi

Shettiksen varsa on suloinen(: Sillä on tarkkaavainen katse ja samanlainen ihana väritys kuin emälläkin. Varsan hatja ja karvoitus ovat tarkat. Se on ihanan pyöreä verrattuna muihin schleich-varsoihin, kuten arabivarsaan.
Olin pitkään siinä uskossa, että tämä varsa on issikan varsa, sillä se on aika kookas.


Schleich ponit

Dartmoorinponi ja fellponi ovat kuin karanneet hevosrotukirjan sivuilta. Ovat sen verran näköisiä, että jopa minä tunnistin ne :D Tykkään näistä molemmista tosi paljon ja siksi ne ovat kuvissa aika usein "statisteina".
Dartmoorin poni on kivan värinen ja ihanan ponimainen. Taivealueet on varjostettu hienosti. Dartmoorilla on nätti merkki päässä ja sen silmät ovat kauniit ja ystävälliset. Se on varmasti yksi lempiponeistani.

Fellponilla on ihanan tarkka ja valuva harja. Ponilla on myös hauska vuohiskarvoitus ja nätti letti hännässään. Harja, häntä ja vuohiskarvat ovat kivasti vaaleampia kuin muu karvoitus. Jos ponia jotenkin haluaisi parantaa, keskivartalo voisi olla hivenen paksumpi ja väri aavistuksen verran vaaleampi, että se näyttäisi kuvissa hyvältä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit(: Pyrin vastaamaan kaikille.
Voit myös ilminantaa tähän oman figuuri/schleichblogisi.