keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Elämää nähneitä schleichejä







Friisiläinen on komea. Sen harja ja karvoitus ovat yksityiskohtaiset. Vähän harmittaa, että sen toinen silmä jää otsatukan alle piiloon, sillä silmät tuovat kuitenkin schleicheille ilmettä. Tämä friisiläinen on mielestäni myös turhan hoikka,  se saisi olla vähän tukevampi keskikropastaan.




Clydesale poseeraa tasajaloin. Heppa on vähän tylsä, sillä sen silmät ovat niin tummat, ettei niitä erota kunnolla. Silmät ovat mielestäni liian isot ja alienmaiset muuhun päähän verrattuna. Häntä olisi voinut olla pidempi, vaikka oikeilla työhevosilla häntä usein pätkäistään lyhyeksi. Tuo nysähäntä tekee hepasta vähän hassun näköisen. Väritys on kuitenkin kiva ja tykkään vaaleasta turvasta ja vuohistupsuista. Asento on ryhdikäs.









Tämä vanha tinkeri on yksi inhokeistani. Tinkerin kroppa on kaunis ja sopusuhtainen. Sen jaloissa on hauskat tupsut ja väritys on kaunis. En kuitenkaan pidä tinkerin masentuneesta silmästä enkä harjasta, jonka maalaus on epätasainen.









Lipizzalla on kaunis asento. Tykkään sen harmaasta väristä. Minua ihmetyttää suuresti harjan ja hännän sävyero. Sävyero ei ole häiritsevä, eikä kuvissa eroa oikeastaan huomaa. Karvoitus on tehty yksityiskohtaisesti ja päässä on hienoja pullistelevia suonia. Harjan maalaus on myös vähän valahtanut rajojen yli. Lipizzalla on pelottava mulkosilmä ja siksi en tykkää tästä schleichistä.













Tämmöinenkin tosi kulunut trakehner kuuluu kokoelmiin. Voisin jopa harkita maalaavani sen uusiksi joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit(: Pyrin vastaamaan kaikille.
Voit myös ilminantaa tähän oman figuuri/schleichblogisi.