perjantai 27. tammikuuta 2017

Viimeisimpänä ja ehkä vähäisimpänä Bullyland-figuurit


bullyland-figuurit

Bullylandin figuurit ovat kaikkein huonolaatuisimpia omistamistani figuureista. Niiden maalaus on epätarkkaa ja ne eivät ole yhtä hyvälaatuisia ja aidonnäköisiä kuin esim schleichin tai papon figuurit. En myöskään pidä bullylandien pehmeästä materiaalista. Bullylandin figuurit ovat kertakaikkiaan huonosti tehtyjä ja melko huonolaatuisia. Ei mulla oikeastaan ole niistä muuta sanottavaa :,D Etenkin tuo vaalea islanninhevonen on pohjanoteeraus. Tai no, kroppa on ihan jees, mutta pää ja silmät ovat järkyttävät. Bullylandilla on ihan hienojakin figuureja, kuten poro.

Schleich-hevonen ja Bullyland-hevonen



Alunperin ostin Bullylandin trakehnerin siskolleni, sillä Schleichin pintellijalkaista hannoveria ei enää ollut saatavilla ja piti saada jotakin vastaavaa. Onhan noissa samaa näköä. Asento on samankaltainen ja harja on laitettu samalla tavalla. Molemmat ovat ruskean sävyisiäja molemmilla on pintelit jaloissaan.
Bullylandin trakehner on ehkä hienoimpia bullylandeja, mitä olen nähnyt. Se saa jäädä kokoelmaan pysyvästi, tunnesyistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit(: Pyrin vastaamaan kaikille.
Voit myös ilminantaa tähän oman figuuri/schleichblogisi.