lauantai 7. tammikuuta 2017

Esittelyssä Papon figuurit




Papon figuurit ovat kivoja! Tällä hetkellä mulla on viisi Papon figua.
Nämä yksilöt eivät ole  aivan yhtä hienoja ja tarkkoja kuin schleichit, mutta niiden anatomia on mahdollisesti luonnollisempi. Ainakaan niillä ei ole jättimäisiä mustia silmiä. Haluaisin hankkia muutaman papon lisää, että voisin muodostaa merkistä tarkemman kuvan.







Papon poni näyttää ihan sopusuhtaiselta (en ole ihan varma pään, kaulan ja kropan suhteesta). Harja ja karvoitus on tehty tarkasti. Poni on myös aika painava. Silmät meinaavat pilata koko ponin, sillä ne näyttävät kuin ne olisi rajattu kajalilla. Ponilla on glitteriä harjassa ja hännässä, mitä ihmettä?!:D Toisaalta juuri tuo glitteröinti tekee ponista kiinnostavan.



Papon simmental-sonni on nätti. Ja todella painava. Tykkään!





Papon kutusta tykkään enemmän kuin schleichin valkoisesta kutusta, sillä papon vuohi on söpömpi. Silmät ja pää on kauniimpi papolla kuin schleichillä. Turkki on ja sarvet on tehty tarkasti.
Kutun kaverina pikkuinen kili. Tykkään myös kilistä, vaikka sen silmät ovat vähän kummalliset. Tulee vähän lohikäärme mieleen.



Papon possusta en tykkää hirveästi, voisin jopa luopua siitä. Pinta on tosi tasainen ja kiiltävä, ei yhtään elävä (eli siis turkkimainen tai nahkamainen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit(: Pyrin vastaamaan kaikille.
Voit myös ilminantaa tähän oman figuuri/schleichblogisi.