tiistai 3. tammikuuta 2017

Safarin hevoset








Kokoelmistani löytyy kolme Safari Ltd:n heppaa ja yksi varsa.  Nämä Safarin figuurit on sopusuhtaisia ja mikä parasta, niitä ei ole pilattu jättimäisillä silmillä. Materiaali vaikuttaa hyvälaatuiselta ja kestävältä. Nämä figuurit kestivät myös schleichejä paremmin huonosti pakatussa kuljetuksessa, sillä niihin ei tullut ylimääräisiä viiruja.



Tykkään tennessee walkerin asennosta ja harjasta. Letit ja pienet rusetit on hirmuisen söpöt(:



Haflinger on söötti ja sopusuhtainen, mutta etujalkojen lihakset näkyvät aivan liian selkeästi.



Tykkään paljon tästä lipizzanhevosesta. Se on kaunis ja tarkasti tehty. Päässä näkyvät suonet ovat hienot ja silmät sekä harja ja häntä ovat kauniit. Tykkään myös paljon lipizzan asennosta.










Morganvarsa on nätti. Sillä on vauhdikas asento ja ihanan tarkkaavainen ilme. Aluksi en tykännyt siitä yhtään ja tarkoituksena oli hankkiutua siitä eroon, mutta nyt se on löytänyt paikkansa kokoelmasta. Varsa ei meinaa pysyä pystyssä, vaikka sen asettelisi varovaisesti alustalle. En tiedä, johtuuko se honteloista jaloista, vai ovatko jalat päässeet vääntymään säilytyksen aikana.


















Minun on pakko myös vähän kritisoida Safaria, sillä näillä hepoilla lihakset näkyvät liian selkeästi. Myös värit ovat selkeämpiä ja pelkistetympiä kuin schleicheillä. En tykkää näistä safarin hepoista niin paljon kuin schleichistä, sillä figuurien pinta ei ole tehty yhtä yksityiskohtaisesti kuin schleicheillä. Kaukaa katsottuna ja kuvissa Safarin hepat näyttävät kuitenkin tosi hyviltä! En siis tyrmää Safarin figuureita, vaan voisin mielelläni hankkia niitä lisää.Oikeastaan olen aika ihastunut näihin heppoihin (:

4 kommenttia:

  1. Joskus olen kuullut sanottavan, että safarin hevoset ovat hienot, mutta niissä olisi vain huono maalausjälki. Mene ja tiedä, mutta joskus olisi kiva ihan fyysisesti tutustua näihinkin (hankin niitä vaikka sitten maalausprojekteiksi niin saan samalla tutustuttua)!

    VastaaPoista
  2. Totta, maalausjälki ei ole näiden vahvuus, vaikka muuten onkin hienoja. Tutustumisen arvoisia(: itse haluaisin tutustua myös safarin muihin eläinfiguihin. Ehkä voisin hommata pari eläintä samalla, kun joskus innostun tilaamaan ulkomailta :D

    VastaaPoista
  3. Hei! Mitä luulet, onkohan hevosilla palautusoikeutta, jos niiden jalat ovat vähän vääntyneet? Netistä siis tilasin ja harmittaa kyllä, mutta luulen, että jos menen myymälään paikan päällekin vaihtamaan, niin eivät muka huomaa mitään eroa... Ei se kumminkaan niin selkeä vääntyminen ole :(

    VastaaPoista
  4. Moi!
    Anteeksi kun vastaan näin myöhään.
    Itse yrittäisin palauttaa, veisin joko paikan päälle tai laittaisin sähköpostilla kuvia. Vääntyneet jalat ei ole kiva juttu :/ uskoisin, että hyvittävät jotenkin, sillä firmoille on tärkeää, että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Ja jos eivät hyvittäisi, laittaisin huonoa palautetta ja levittäisin tietoa myös esim blogin kautta xI
    Kerran sain lahjakkaasta hevosen, jonka harjasta oli katkennut pala ja sain valita korvaukseksi joko uuden figuurin tai lahjakortin.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit(: Pyrin vastaamaan kaikille.
Voit myös ilminantaa tähän oman figuuri/schleichblogisi.