lauantai 14. tammikuuta 2017

Ja tässä CollectAn figuurit




Kokoelmiini kuuluu viisi Collectan/Proconin figuuria, jotka kaikki ovat päätyneet minulle sattumalta. Ovat päätyneet yllärinä netistä tilattujen schleich-pakettien mukana.



En oikeastaan tykkää näistä Collectan friisiläisistä, sillä asento on vähän pöhlä ja värityksessa olisi parannettavaa. Figuurien jalat ovat liian ruipelot ja pitkät suhteessa kroppaan. Mielestäni friisiläisten kuuluisi myös olla vähän jykevämpiä. Musta heppa on paremman näköinen kuin tuo kirjava, sillä kirjavan maalaus ole eläväistä ja aidon näköistä. Värityksen takia nämä näyttävät selkeästi leluhevosilta. Friisiläiset taitavat olla kylläkin vanhaa tuotantoa.



Shettis on tosi söpö! Asento on kiva ja pää on kaunis:) Maalauksessa ja pinnan muotoilussa olisi parantamisen varaa.



Susi ja leijonan poikanen. Ihania <3




Kokoelmani Collectan hevoset eivät ole mielestäni yhtä tarkkoja ja hienosti tehtyjä kuin schleichit, mutta kaksi muuta Collectan eläinfiguuria ovat kuitenkin nättejä. Tutustuisin mielellään tarkemmin Collectan figuihin, että saisin paremman käsityksen niiden laadusta. Toistaiseksi schleichit on mulle mieluisempia, mutta collectat olisi kiva keräilykohde, jos niitä olisi vähän helpompi hankkia Suomesta käsin.
Olen ajatellut tilata muutaman collectan jossain vaiheessa. Mua kiinnostaisi etenkin semmoinen 1:12 hevonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit(: Pyrin vastaamaan kaikille.
Voit myös ilminantaa tähän oman figuuri/schleichblogisi.