sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Isot 1:12 hevoset, osa 2 : Safari Blue Ribbon
Safari Blue Ribbon- sarjan hannoveri :)
Blue Ribbon on Safari ltd:n 1:12 sarja. Kyseistä sarjaa ei enää valmisteta, mutta joistakin verkkokaupoista niitä vielä saattaa löytää. Blue Ribbonit ovat aika kökköjä maalaukseltaan ja muotoilultaan verrattuna esim Breyer classic-sarjaan. Tästä yksilöstä pidän kuitenkin kovasti, se on kaunis. Kuvavertailun perusteella ehdottomasti hienoin malli koko Blue Ribbon sarjasta.Hepalla on kaunis pää ja kiva kroppa. Lihakset kuitenkin erottuvat häiritsevän selkeästi. Myöskään silmä ei ole nappisuoritus, mutta kauempaa katsottuna se näyttää oikein hyvältä.  Kavioissa on "hopeiset" kengät.

Harjan ja hännän muotoilu on yksityiskohtaista. Pintakin on yritetty saada muistuttamaan hevosen karvapeitettä.

Rakastan tätä mallia <3 Se on yksityiskohtainen ja kaunis. Tykkään maalipinnasta enemmän kuin normikoon safareiden tai Breyer Classicsien tasaisesta maalipinnasta. Maalauksessa saisi olla elävyyttä ja sävyvaihtelua ja silmän toteutus erilainen, että hannoveri pääsisi lemppareideni joukkoon. Luulen, että enempää Blue Ribboneita ei kokoelmaani eksy, sillä laadukkaampiakin 1:12 hevosia löytyy.

Toisen keräilijän mielipiteen samasta mallista voit lukea täältä

Hitsi, ihana ilma ulkona! Pääsisipä ratsastamaan (edellisestä kerrasta on kulunut varmaan 2 vuotta)


2 kommenttia:

  1. Jännä figuuri ja on kauniskin. Olen kovasti miettinyt miltä nämä näyttävät "aidoissa" kuvissa. Mistään schleichblogista tai figuuriblogista en ole löytänyt kuvaa ribbon blue- sarjasta.Pitänee keksiä tilattavaa ja valita tämä tilaajalahjaksi.

    VastaaPoista
  2. kiitos kommentista :) tykkään tästä itsekin kovasti

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit(: Pyrin vastaamaan kaikille.
Voit myös ilminantaa tähän oman figuuri/schleichblogisi.