sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Safari ltd pet toob




Safarin lemmikki-tuubissa on 12 lemmikkieläintä. Figuurit ovat pieniä, alle kahden sentin mittaisia. Figuurit ovat hyvälaatuisia ja maalausjälki on kohtuullista. Ne eivät ole aivan yhtä laadukkaita kuin isot Safarin figuurit, mutta pidän niistä silti. Kuten kuvista näkyy, eläimet eivät ole samaa skaalaa keskenään.



Kissa ja corgi. Harmi kun corgin silmät ovat noin pöhlöt, pienet tuijottavat pippurit!



Safari ltd:n kilppari ja sammakko ovat tosi hienoja. Ne ovat ehkä tuubin hienoimmat yksilöt undulaatin jälkeen.






Iguaanista en niin välitä, mutta hauskaa, että se on päässyt lemmikkituubiin mukaan.








Undulaatti on kaikkein tarkin ja hienoin figuuri Safarin tuubista. Laatu on yhtä hyvää kuin isoissakin Safarin figgureissa. Pidän paljon myös siilistä, sillä se on söpö ja erikoinen lemmikki.






Lempparini tuubista on kuitenkin kultakala<3 Se on hirveän suloinen ja hauska! Suomut on tehty tarkasti ja evät ovat ihanat. Maalauksessa olisi voinut olla sävyjen vaihtelua ja silmiin olisi voinut lisätä vähän eloisuutta, mutta muuten kala on aivan mahtava figuuri. Taitaa ylipäändä olla ainoa kalafiguurini.

Suosittelen tutustumaan Safarin tuubieläimiin. Tarkkuudessa ne eivät vedä vertoja normikoon safareille, mutta ne ovat silti kauniita ja mielenkiintoisia. Nämä sopivat myös henkilölle, jolla on varastoimisongelmaa tai joka haluaa ostaa koko "sarjan" kerralla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit(: Pyrin vastaamaan kaikille.
Voit myös ilminantaa tähän oman figuuri/schleichblogisi.