torstai 20. lokakuuta 2016

Lato (iso punainen talli)




Schleichin lato on huomattavasti paljon suurempi kuin aiemmin esittelemäni vanha talli. Olen valitettavasti ostanut ladon käytettynä, joten siitä puuttuu "yliset" eli ylimääräinen taso katon rajassa sekä ladon seinustalta heinävinssi.
Katto irtoaa kokonaan, joten schleichejä on helppo leikittää ladon sisälläkin. Ladon seinät ja katto ovat puuta ja muut osat muovia.



Ladossa on kolme ovea, jotka kaikki aukeavat. Ovista kaksi on kuvan mukaisia suuria, sivulle aukeavia ovia.



Ladon sivuovi on kaksiosainen. Vastakkainen seinä on avonainen, joten sen kautta on helppo leikkiä.





Ladossa on neljä karsinaa, joissa on kaikissa aukeava ovi. Karsinoista kaksi on korkeita ja kapeita. Ne soveltuvat yhdelle naudalle tai hevoselle kerrallaan. Kaksi karsinaa on hyvin matalia (ylttää poneja rintaan) ja leveitä. Ne sopivat pienille poneille sekä maatilan pienemmille eläimille, kuten vuohille. Pienempiin karsinoihin mahtuu useita eläimiä kerrallaan.

Tykkään ladosta todella paljon!Se on kaunis ja tilava. Toivoisin kuitenkin tähän lisää karsinoita. Matalat ja leveät karsinat ovat mielestäni liian matalia ja ne saisivat olla hieman korkeampia. Korkeat karsinat voisivat puolestaan olla pikkiriikkisen leveämpiä, etteivät ne vaikuttaisi noin ahtailta. Tuon sivuoven olisi voinut jättää kokonaan pois, sillä sen paikalle olisi saanut yhden karsinan lisää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit(: Pyrin vastaamaan kaikille.
Voit myös ilminantaa tähän oman figuuri/schleichblogisi.