sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Nettihuutokaupasta ostettua



Tilasin 20 osaisen schleich-paketin nettihuutokaupasta ja maksoin siitä 25 euroa sekä postikulut. Ihan hyvään hintaan sain, sillä hintaa jäi alle kaksi euroa per eläin. Tykkään tilata tälläisiä isoja satseja, sillä paketin avaaminen on hyvin jännittävää. On hauska päästä katselemaan ja tunnustelemaan oikeasti, miltä eläimet näyttävät, tuntuvat ja missä kunnossa mikäkin figuuri on.



Vertailun vuoksi kuva vuonna 2014 ostettu paketista, joka maksoi muistaakseni 15 euroa ja postarit päälle.

Ja mitäs sieltä paketista oikein löytyikään?



Nämä elukat mulla jo olikin kokoelmissa , joten ne menevät myyntiin tai lahjaksi kaverille tai sukulaislapselle, tai ehkä säästän ne omille lapsille "rajumpiin" leikkeihin.




Tiikereitä sain paketista kaksi samanlaista. Ihan hienojahan noi tikrut on, mutta ne eivät silti herätä mussa mitään tunteita. Ehkä en vaan innostu isoista kissaeläimistä? Siitä huolimatta toinen pääsee kokoelmiin.



Urosleijona on ihan kiva ja pidän siitä enemmän kuin tiikereistä. Harmi kun harjasta, korvista ja kuonosta on kulunut maalia pois.
Pikkujellona sai nyt isän:) Pitäisiköhän perheeseen hankkia vielä äiti?


Karhu ja norsu löysivät paketista itselleen vauvat.



Uusi tulokas pieni valkoinen tiikeri (siperian tiikeri?)




Mustang-ori seisoo hienosti takajaloillaan. Asento on kiva(: Voisin kuitenkin harkita hepasta luopumista. Musta on vähän tylsä väri schleicheillä, koska se syö yksityiskohtia ja näyttävyyttä. Lisäksi musta väri vähän ärsyttää, koska mustangit ovat yleensä ruskeita tai kirjavia, eivät todellakaan mustia :(




Paketissa oli myös kaksi bullylandia. Islanninhevosta en aio pitää, koska se on ruma (etenkin silmät epäonnistuneet, ihan kuin kuolleen kalan tuijottavat silmät). Poro sen sijaan on aika hauska, vaikka maalausjälki on ihan kökköä. Se saa jäädä kokoelmaan toistaiseksi.

Esittelen loput paketin schleichit vähän myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit(: Pyrin vastaamaan kaikille.
Voit myös ilminantaa tähän oman figuuri/schleichblogisi.